dimarts, 25 de març del 2008

Concurs "Un mar de paraules"

CONCURS LITERARI
‘‘UN MAR DE PARAULES”
(educació secundària obligatòria i batxillerat i formació professional)

El Departament d'Educació i l’ Institut Europeu de la Mediterrània (IEMed), en el marc de l’Any Europeu del diàleg Intercultural declarat pel Parlament i el Consell europeu, convoquen el concurs de contes breus “Un mar de paraules” adreçat a l'alumnat d’educació secundària obligatòria i batxillerat i formació professional. Els contes versaran sobre el diàleg intercultural com a instrument per a la resolució de crisis contemporànies.



BASES


1. S’estableixen 2 categories en funció del nivell educatiu de l’alumnat participant

Categoria A: alumnat d’educació secundària obligatòria.
Categoria B: alumnat de batxillerat i formació professional.

LLIURAMENT DELS TREBALLS

2. El termini de presentació dels contes finalitza el 30 d’abril de 2008. Els contes s’han d’enviar a: see.educacio@gencat.cat

3. A tots els contes s’han de fer constar, de manera clara i visible, les dades següents:
- Nom, codi i adreça del centre.
- Títol del conte.
- Nom i cognom de l’autor (cal fer constar els dos cognoms, tret que només en tingui un).
- Curs a què pertany.
- Edat.

4. Nombre màxim de contes: un conte per cada centre educatiu.

5. Format i suport dels contes: s’han de presentar en suport informàtic (word), redactats i presentats correctament a doble espai, en cos de lletra 12 o similar i tipus de lletra Arial. Els relats no podran superar l’extensió màxima de:

Categoria A: 600 paraules.
Categoria B: 800 paraules.

6. La participació en el concurs implica la cessió al Departament d’Educació dels drets d’autor de l’obra concursant. El Departament d’Educació es reserva el dret de publicar i utilitzar les obres rebudes per a les seves activitats futures.

SELECCIÓ DE FINALISTES I GUANYADORS

7. A cada categoria, es triaran 15 treballs finalistes. D’entre aquests es triaran els tres contes guanyadors: primer, segon i tercer premi per categoria.



LLIURAMENT DE PREMIS

8. La lectura del veredicte del jurat es farà el 22 de maig de 2008 a Barcelona en el marc de la Nit del diàleg, un acte cultural que se celebrarà simultàniament en 37 països de l’espai euromediterrani.

El primer premi de la Categoria B obtindrà un viatge a Alexandria per a cinc persones, el/la guanyador/a amb dos companys/es i dos professors/es. El primer premi de la Categoria A obtindrà una màquina fotogràfica digital i el segon i tercer premi de les dues categories restants rebran un MP4 i un MP3, respectivament.


CONTINGUT DELS CONTES

9. Els contes hauran de tractar temes relacionats amb el diàleg intercultural i sociocultural. Hauran de ser obres originals i inèdites.

Etiquetes de comentaris:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici